Főbb szolgáltatásaink

Logisztika
Tárolás
Csomagolás
Cimkézés
Mix összeállítás
Szállítmányozás

A magas raktár átmenő raktár, melyben a termékek szabad áruelrendezésben, statikus tárolási módon, soros álványokon kerülnek tárolásra. Az álványrendszer háromszintes, összesen 22 sor van, közöttük a közlekedőfolyosóról minden termék hozzáférhető. A komissioraktár a magas raktár közepén helyezkedik el, így minden oldalról könnyedén hozzáférhetőek a raklapok.

A raktár jobb oldalán, a hét dokkoló kapu helyezkednek el az öltözők, ebédlő, mosdók, illetve irodák, melyek nagy része jelenleg üresen áll, kiadó. A földszinti adminisztrációs iroda 2004 végén került kialakításra Célja, az adminisztráció és a raktári dolgozók közti közvetlenebb és gyorsabb információcsere volt. A magas raktárban kötetlen pályás rakodóeszközök kerültek alkalmazásra, a közlekedő folyosók vezetősínnel vannak ellátva, egyidejűleg egy targonca fér el az álványok között. Az áru raklapon van elhelyezve, amin a termékek kartonos illetve ritkán darabos kiszerelésben vannak, ennek megfelelően a raktár irányítási rendszerben is rkl-raklapban, kr-kartonban, db-darabban vannak nyilvántartva. Mindhárom szint teherbírása meghatározott. Minden egyes rakathely egyedi cimkével van ellátva, amely tartalmazza a raktáron a raktáron belüli azonosító jegyeit(Melyik raktár, melyik helye stb).

Raktárbővítés a Logisztikai kapacitások növelése érdekében a PRIZMA LOGISZTIKA Kft. szolnoki telephelyén című projekt keretében a társaság szolnoki logisztikai központjában raktárbővítést valósított meg így közel 8.700 nm-es fedett raktárkapacitással rendelkezik emellett hűtött, fagyasztott raktár kialakítása történt a modern logisztikai szolgáltatások nyújtásához, árumozgatáshoz, szállítához szükséges speciális konténerek, hőmérséklet szabályzó felügyeleti rendszer bevezetésével. A projekt az Europai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.